PILIHLAH YANG HALALAN TOYYIBAN DALAM KEHIDUPAN

HALAL BUKAN PADA MAKANAN SAHAJA…TETAPI SEMUA ASPEK KEHIDUPAN.

HERBA PENAWAR ASMA DAN LELAH

Posted by go4halal on 23/11/2008

Morin-A @ Morinda (Herba Asma & Lelah)

Komposisi (75 Kapsul per botol) :
1. Vitex Pubenscens

2. Cinnamomum Iners

3. Eurycoma Longifolia

4. Coscinum Blumeanum

Dos :
Amalkan 2 kapsul pada malam dan 1 kapsul pada pagi. Amat baik disinergikan dengan Radix atau Mengkudu.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 20
Sabah & Sarawak: RM 22

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 16
Sabah & Sarawak: RM 18

Nilai Mata (NM): 8

About these ads

10 Responses to “HERBA PENAWAR ASMA DAN LELAH”

  1. feliscatus said

    Assalamualaikum,

    Ada orang kata kalau makan D Karm ada kemungkinan jadi demam teruk sebab proses nak buang toksik. Betul ke? Kalau demam disebabkan makan D Karm, apa agaknya herba lain yang boleh dimakan bersekali dengan D Karm ni (utk melegakan demam)…terima kasih

  2. go4halal said

    waalaikumsalam,

    Saya tidak pasti dakwaan tersebut kerana apabila kawan saya mengambilnya dia tidak pula demam. Kesan pengambilan adalah berbeza antara seorang dengan yang lain. Namun, untuk melegakan demam, sakit kepala dan selsema saya telah meninggalkan panadol dan beralih kepada Mengkudu. Mengkudu boleh menurunkan suhu badan (bagi yang demam). Jika sakit kepala mengkudu melegakan….terima kasih diatas komen anda.

  3. feliscatus said

    Terima kasih atas jawapan tu. Saya rasa macam nak cuba tapi takut-takut juga. DUlu saya pernah cuba minyak but-but, itu pun sapu kat kucing sebab dia patah kaki. Terima kasih lagi sekali. :)

  4. sahabat hpa said

    Ini pengalaman adik kawan saya dan saya sendiri tentang minyak but-but.
    Selepas adik kwan membuat pembedahan jantung..hujung jari dan kuku tangannya kebiru-biruan. Ia berlarutan walaupun telah diusahakan berbagai cara. Setelah diurut dengan minyak but-but ia kembali seperti biasa. Alhamdulillah.

    Saya yang ketika itu telah menjadi ahli HPA tetapi belum membeli dan menggunakan minyak but-but terus ke stokist dan membeli kemudian menyapu dan menggosoknya ke kaki saya yang telah 2 tahun bisa-bisa (sejak mengandung anak ke 4…doktor kata sakit urat). Tanpa saya sedari bisa-bisa itu ntah sejak bila tidak ada lagi sampai sekarang(maksud saya ..saya tidak ingat berapa kali saya guna minyak but-but sebelum bisa-bisa tu hilang). Minyak but-but juga boleh diminum jika sakit perut ( bancuh dgn air panas).

    HPA produk Islam 100% tiada keraguan…cubalah..insyaAllah.

  5. rod said

    saya nak try ubat ni. nak tanya betul ke asma juga blh buat badan seseorang itu lmbt membesar, saya bdn kcl tp my fmly smua bsr. saya berminat lah ubat i, di jamin ke? hntr info untuk saya dptkan ubat i ke email saya. tq

    • umi said

      saya juga pengidap asma…dan baru disahkan 3 bln yg lalu…akhir2 ini asma saya sering menyerang tanpa diketahui puncanya…kini saya dibekalkan inhaler..betapa seriusnya asma saya…badan saya jg susut dan cengkung…adakah ubat ini boleh diamalkan dan adakah kesan sampingan jika saya amalkan bersama madu lebah…

  6. faiz said

    Adakah herba untuk lelah iaitu morina A sesuai utk kanak kanak 6 tahun dan jika sesuai camne dosnya dan senergi nya.

  7. umi said

    saya sudah beli ubat ini sebenarnya…tapi masih belum berani tuk mencuba kerana takut ada kesan lain sekiranya diambil bersama ubat doktor..tapi ubat yg saya beli dari keluaran HPA ini bernama MORIN-A..adakah ia jg untuk asma..badan saya jg diserang gatal2…

    • go4halal said

      Bagi semua yang bertanya ini ialah synergy pesakit asma, boleh juga ke link http://go4halal.wordpress.com/senergi-produk/

      * SET ASMA/LELAH
      1. KOPI RADIX
      2. MORIN-A
      3. MADU ASLI
      4. TEH HERBA
      5. MINYAK HERBA

      boleh juga ke link http://go4halal.wordpress.com/senergi-produk/ dan scroll kebawah dan sms kod yang diberikan untuk mendapat sinergy yang lain.

      Ambilah ubat herba pada selang 3 jam selepas atau sebelum mengambil ubat hospital supaya kesan ubat herba tidak hilang oleh ubat hospital..selamat mencuba…insyallah; kita berusha dan Allah jugalah menentukan..oleh itu pohonlah dariNYA akan kesembuhan itu.

  8. siti said

    Saya nak tanya baby umur 8 bulan boleh ke makan morin A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Scoliosis Survival

Yang Mempesonakan Pada Seseorang Itu Bukanlah Kesempurnaannya Tetapi Caranya Menghadapi Ketidaksempurnaan Itu.

Blog Peribadirasulullah

Membina Generasi Yang Mencintai Allah SWT Dan Rasulullah SAW

PILIHLAH YANG HALALAN TOYYIBAN DALAM KEHIDUPAN

HALAL BUKAN PADA MAKANAN SAHAJA...TETAPI SEMUA ASPEK KEHIDUPAN.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: